Erika Van Tielen - TV presentatrice

#IAMFUNCTIONAL

"Functional Training heeft mij letterlijk terug naar de basis gebracht. Nauwkeurig kijken of ik wel zo functioneel bezig ben. Functioneel in de betekenis van: welke trainingen of oefeningen doe ik?

Spreek ik daarbij de jusite spieren aan? Helpen bepaalde oefeningen mij bij het lopen of in de yoga? Hebben mijn inspanningen wel het effect dat ik denk dat ze het hebben? Of kan het allemaal een pak beter een efficiënter? Zo’n analyse van je lichaam en de manier waarop je dat lijf van jou gebruikt, is best confronterend. Zeker als je –zoals ik- denkt dat je ondertussen écht wel snapt hoe het allemaal moet. Mooi niet dus.

De sessies zijn niet zomaar een herhaling of bevestiging van wat ik al wist, maar een aanvulling op de kennis van mijn eigen lichaam.


Functional Trainers hebben oog voor de persoonlijke verschillen en zoeken samen met jou naar oefeningen of varianten op oefeningen die wél het gewenste effect hebben. Op basis daarvan wordt een trainingsschema opgesteld dat je thuis en/of onder begeleiding van je trainer verder afwerkt. Functional Training zou een verplichte basis of aanvulling moeten zijn voor alle sporten en sporters, op alle niveaus!"


Erika Van Tielen


ABOUT FUNCTIONAL TRAINING®

 

Terug grip krijgen op je lichaam, blessurevrij sporten en beweging leuk vinden, dat blijft de droom van dit bedrijf, de coaches en het team erachter.

We blijven deze missie verder zetten en denken elke dag na over betere service naar coach en klant.

CONTACTGEGEVENS

HOOFDKANTOOR: Houtzijde 103, 2275 LILLE (B)

OPENINGSUREN: Ma-Vr 9u-17u (gesloten op Woensdag)

TELEFOON: +32(0)471.66.74.30

EMAIL: info@functionaltraining.be

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS

Functional Training is een geregistreerd concept  van: Move To Live BVBA | BE0871.830.555 RPR Antwerpen