Kaat In't Ven - Leerkracht

#IAMFUNCTIONAL

"Rugklachten beheersten de laatste jaren mijn leven. Doodnormale, dagdagelijkse bewegingen moest ik met pijn uitvoeren. Zelfs rugscholing in het ziekenhuis mocht niet baten, een operatie was dan ook nakend.

Tot ik bij Functional Training Lille terechtkwam. Tijdens mijn gratis proefsessie heb ik de smaak te pakken gekregen.


De persoonlijke aanpak, de prima begeleiding en de resultaten zorgen ervoor dat Functional Training een onderdeel van mijn leven is geworden. Je moet geen gedreven sporter zijn om Functional Training te doen. - Ik sportte vroeger al regelmatig, maar na een zware blessure vond ik de mentale kracht niet meer om er terug aan te beginnen. – Door die laagdrempeligheid kan ik Functional Training dan ook aanraden aan iedereen!


Functional Training heeft er niet alleen voor gezorgd dat mijn rugklachten een pak minder zijn geworden. Ik ben mijn leven ook veel beter gaan plannen. Maandag en donderdag zijn mijn vaste sportdagen en ik probeer een keer per week met de fiets naar mijn werk te gaan. Dit is toch al snel een 20 km. Ik zie dit als een gezonde verplichting waar ik mij aan moet houden. Na 7 maanden Functional Training lukt mij dit nog steeds zonder problemen. Dat heb ik o.a. te danken aan mijn 2 functional trainers. Ze laten mij inzien dat gewoon bewegen ook al goed is voor mijn lichaam. Alles in het klein zien en stap voor stap resultaten boeken is vaak de sleutel tot succes.


Na 7 maanden ben ik keigelukkig en kan ik echt terug beter functioneren. Ik kan Functional Training dan ook aanraden aan iedereen én dat doe ik ook. Iedereen mag weten welke schitterende resultaten ik al heb behaald. Ik ben trots op mezelf en voel mij ook mentaal stukken beter in mijn vel!


Kaat In't Ven - Leerkracht