BEDRIJVEN

WE BRENGEN JOUW BEDRIJF IN BEWEGING


Onze maatschappij wordt alsmaar meer sedentair omdat moderne technologieën  ons leven ‘vergemakkelijken’. Bovendien hebben steeds meer mensen te kampen met chronische (rug)pijn en ziektes. Regelmatig bewegen wordt aanzien als een van de belangrijkste factoren in de preventie van rugklachten en ziektes als hypertensie, cardiovasculaire  aandoeningen, osteoporose, diabetes en hartaanvallen. Door het integreren van een beweegprogramma in het arbeidsgebeuren, geef je als werkgever het signaal dat ontspanning en een goede vrijetijdsbeleving belangrijk zijn als tegenhanger van de steeds hoger wordende takenlast. Als bedrijf heb je aandacht voor het welzijn en de gezondheid van je medewerkers.

Waarom Functional Training®  Netwerk  kiezen voor jouw organisatie?

Sinds 2008 biedt het Functional Training®  Netwerk oplossingen op maat voor bedrijven en steden/gemeentes om een traject rond beweging uit te stippelen. We bieden verschillende trajecten aan. In meer dan 10 jaar ervaring hebben we gezien dat de populairste keuze een mix is van groepslessen en workshops waar de werknemers hun kennis rond beweging, voeding en stressmanagement vergroten.


Al onze lesgevers zijn hoogopgeleide experts op het gebied van gezondheid en beweging, zowel in 1-1 relaties als het werken met een groep. De integratie van ons gezondheidsprogramma zal zowel uw bedrijf als de deelnemende personeelsleden ten goede komen.


Vraag een vrijblijvend afspraak. We komen graag langs om naar jouw behoeftes te luisteren en een plan voor te stellen!


Fitheidsenquête

-----------------

Hoe actief is jouw bedrijf?

Jouw organisatie wil graag meer inzicht krijgen in de mate van beweging en wensen met betrekking tot beweging van haar werknemers.  Deze enquêteis een instrument om de fitheid en leefstijl van de werknemers in kaart te brengen.


Het beantwoorden van de vragenlijst kost ongeveer vijf minuten. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Elk eerlijk antwoord is een goed antwoord. Het invullen van de vragenlijst is strikt persoonlijk en de uitkomsten worden anoniem verwerkt. Het is van belang dat alle vragen ingevuld worden volgens de aanwijzingen.


Aan de hand van de resultaten zullen we een duidelijk overzicht van de fitheid van jouw bedrijf kunnen maken en een traject op maat kunnen aanbieden.


Sporten op het werk

-----------------

Groepslessen voor iedereen toegangelijk

We bieden boeiende en sportieve lessenreeksen op of rond het bedrijventerrein. Wat denk je van Fitbal training, Bootcamp, Learn to Run...? Of samen trainen voor een groot evenement, zoals de Ten Miles of een Obstacle Run? Bij onze groepslessen is alles inbegrepen: het loon van de lesgever, het materiaal, de verplaatsingskosten, enzovoort. Omdat we over een uitgebreide team van gespecialiseerde lesgevers beschikken, we kunnen altijd voor de beste "match" zorgen!


Lopen is hip en meer en meer bedrijven kiezen een loopevenement (Antwerp 10 Miles, 20km van Brussel...) als gezamenlijk doel voor hun personneel. Om je bedrijf klaar te stomen naar het volgende loopevenement bieden we een pakket aan met:

Workshop looptechniek om beter te lopen en blessures te voorkomen

Conditietesten voor alle deelnemers

Loopschema's voor verschillende niveau's

Wekelijks loopsessies onder begeleiding van een coach


Lezingen & Workshops

-----------------

Inspirerend, leerrijk, fun!